Novine na Poslovnom jutru

Bez autora
Dec 21 2010

Poštovani korisnici, Uvažavajući predloge i sugestije čitalaca, Poslovno Jutro je obogatilo svoj sadržaj. Pored dosadašnjih rubrika: poslovne vesti, kretanje kursa dinara, analize sa berzi, motivacione izreke i tekstovi, u narednom periodu moći ćete da pročitate intervjue sa menadžerima i direktorima nekih od najuspešnijih kompanija u zemlji, kao i sa drugim relevatnim osobama iz sveta biznisa.Već u sutrašnjem izdanju pročitajte intervju sa Slobodanom Đošićem, direktorom regionalnog centra AIK banke. Sve pohvale, komentare i sugestije koje se odnose na novine na Poslovnom Jutru, možete proslediti putem emaila info@poslovnojutro.com. U službi najboljih, Poslovno Jutro

Poštovani korisnici,

Uvažavajući predloge i sugestije čitalaca, Poslovno Jutro je obogatilo svoj sadržaj.

Pored dosadašnjih rubrika: poslovne vesti, kretanje kursa dinara, analize sa berzi, motivacione izreke i tekstovi, u narednom periodu moći ćete da pročitate intervjue sa menadžerima i direktorima nekih od najuspešnijih kompanija u zemlji, kao i sa drugim relevatnim osobama iz sveta biznisa.

Već u sutrašnjem izdanju pročitajte intervju sa Slobodanom Đošićem, direktorom regionalnog centra AIK banke.

Sve pohvale, komentare i sugestije koje se odnose na novine na Poslovnom Jutru, možete proslediti putem emaila info@poslovnojutro.com.

U službi najboljih,

Poslovno Jutro

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik